menu

Vivera® retainer

menu

Als het gebit eenmaal mooi in de rij staat met een prettige glimlach is het zaak om de bereikte situatie in stand te houden. Spalkjes helpen daarbij, maar houden alleen maar de voorste tanden vast.
Steeds vaker passen we naast spalkjes Vivera® retainers toe.

Dit zijn doorzichtige hoesjes die je ’s nachts om je gebit draagt, helder en bijna onzichtbaar. Deze houden de hele boogvorm vast.
Speciaal op maat voor u gemaakt, op een digitale scan van uw gebit.
Gemaakt met de zelfde state-of-the-art technologie die ook gebruikt wordt voor Invisalign® aligners.
Het gebruikte materiaal is twee keer zo duurzaam en 30% sterker dan andere retainers. Zo’n retainer past heel precies.

Nog een voordeel is dat als u hiervoor kiest, u er gelijk drie per kaak geleverd krijgt. Hierdoor bent u voor lange tijd voorzien van een optimale vorm van retentie. U heeft immers gelijk twee reserve-exemplaren per kaak.

Wij zijn enthousiast over de uitstekende pasvorm en kwaliteit van deze retainers. Als Diamond Provider van Invisalign® kunnen wij u deze moderne retainers aanbieden voor circa €276 voor twee kaken (3 bovenkaak, 3 onderkaak) of €205 voor één kaak (3 stuks). Dit is inclusief scannen, techniekkosten, plaatsen en een nacontrole.

Steeds meer volwassenen kiezen ervoor om alléén Vivera retainers te gebruiken en willen geen spalkjes meer. Dat vergt natuurlijk discipline om elke nacht de retainers te dragen, maar dat vinden ze dan geen probleem.

Vivera® retainer

Vivera® retainer

Wij gebruikten de iTero digitale gebitsscanner

Om Vivera® retainers voor u te laten maken, scannen wij uw gebit met de iTero digitale scanner. Doordat deze data digitaal naar de producent gestuurd worden, is de pasvorm optimaal.