menu

Suzanna, onze nieuwe ortho-assistente.

Ons team is versterkt met een vriendelijke, vakkundige en zeer ervaren ortho-assistente, een heel fijne collega. Zij stelt zich hierbij zelf aan u voor:
“Ik ben Suzanna. Na het behalen van mijn tandartsassistente-diploma heb ik met veel plezier gewerkt als orthodontie-assistente in een orthodontistenpraktijk in Ede.
Na mijn verhuizing naar Friesland heb ik gewerkt in een tandartspraktijk waar ik veel bijscholing heb gedaan en waar ik de afgelopen jaren werkte als paro-preventie assistente.
Toch vond ik dat orthodontie meer bij mij past en heb ik de afgelopen jaren altijd gedacht: als er zich een mogelijkheid gaat voordoen om weer als ortho assistente aan de slag te gaan dan ga ik ervoor. Zo gezegd zo gedaan. Vanaf augustus 2019 werk ik met veel plezier bij Orthodontiepraktijk Leeuwarden.”