menu

Contact

menu

U kunt ons bellen of mailen voor het maken van afspraken:

Het telefoonnummer van onze receptie is (058) 28 87 555.
Het e-mailadres van onze receptie is receptie@orthodontiepraktijk.nl.

We hebben twee lijnen ter beschikking, bemand door twee of drie receptionistes, maar soms (vooral voor en na schoolvakanties) zijn die druk bezet. Wij rekenen op uw begrip hiervoor. Het beste kunt u ons bellen tussen 9 en 12 uur.

Het mail-adres van onze receptie is receptie@orthodontiepraktijk.nl
Het is handig als u meteen aangeeft welke dagen en tijden uw voorkeur hebben voor een afspraak. Ook is het praktisch als u uw (mobiele) telefoonnummer vermeldt.

Er is geen telefonisch spreekuur. U kunt als ouder/verzorger dus niet de orthodontist telefonisch vragen stellen over de voortgang van de behandeling. Mocht u vragen hebben, dan is het verstandig bij de volgende controle met uw pupil mee te gaan. Nu tijdens het corona-protocol is dat niet mogelijk. U kunt dan uw kind een briefje meegeven met eventuele vragen of een mail sturen.

Onze praktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag.
’s Ochtends van 8:30 tot 12:30 uur en ’s middags van 13:30 tot 17:15 uur.

Parkeren
De meest geschikte parkeerplaats is het Sixmaplein. U bereikt dit parkeerplein door vanaf de Oostergoweg de Hoekemastraat in te rijden (dit is naast het gebouw van de Leeuwarder Courant) en daarna linksaf te slaan. Parkeergarages in Leeuwarden.

Orthodontiepraktijk Leeuwarden B.V. is statutair gevestigd te Leeuwarden
en is ingeschreven in het handelsregister te Leeuwarden onder nummer 01118327.