menu

Onze stagiaire Whitney

Hierbij presenteren wij onze stagiaire Whitney. Zij vertelt in haar eigen woorden waarom ze in onze praktijk stage loopt:

Whitney

“Hallo. Mijn naam is Whitney en ik ben 23 jaar oud. Ik volg de opleiding tot tandartsassistente op het ROC Friese Poort in Leeuwarden.
Tijdens mijn opleiding heb ik bij verschillende tandartspraktijken stage gelopen. Nu ik in het laatste jaar van mijn opleiding zit, heb ik besloten om mijn laatste stage bij Orthodontiepraktijk Leeuwarden te doen. Ik heb hiervoor gekozen omdat de orthodontie mij al een lange tijd aanspreekt. De orthodontie spreekt mij aan omdat ik hier zelfstandiger te werk kan gaan. Ik hoop mijzelf verder te mogen ontwikkelen binnen de orthodontiepraktijk en in de toekomst aan het werk te gaan als orthodontie-assistente.”

Whitney in actie