menu
Coronacrisis – praktijk gesloten van 16 maart t/m 5 april 2020

De mondzorgkoepels KNMT, ANT, NVM en ONT adviseren hun leden om vanaf maandag 16 maart 2020 in ieder geval tot 6 april 2020 de reguliere tandheelkundige werkzaamheden op te schorten en alleen spoedhulp te verlenen.

Wij geven gehoor aan dit advies en sluiten onze praktijk van maandag 16 maart t/m zondag 5 april 2020.

Bij pijnklachten door een kapotte beugel kunt u contact opnemen met onze receptie.
Vanaf maandag 30 maart zijn we alleen nog bereikbaar in de ochtend, van 9:00 tot 12:00 uur.

Voor verreweg de meeste behandelingen is het niet erg als de controle een aantal weken opschuift. Bij vragen hierover mag u ons ook mailen. Wij vinden het heel lastig dat wij nu niet voor u klaar kunnen staan, dat wij niet meer de controle hebben over de behandelprocessen, maar er is sprake van overmacht door de pandemie van het coronavirus.

We hopen dat de coronacrisis snel onder controle komt en dat we na deze drie weken weer open kunnen. We wachten nu eerst het bericht van de overheid af van dinsdag 31 maart.

We wensen iedereen nu vooral veel sterkte met het dragen van de soms zware gevolgen van alle door de overheid genomen maatregelen. En we leven mee met de huisartsen en de mensen die in de ziekenhuizen klaar moeten staan voor de patiënten die hen nu zo hard nodig hebben.

Wees voorzichtig, blijf gezond en houd de ander gezond.

Degene die wegbleef redde de rest.